Reserveer

Selecteer de data van uw verblijf,
om onze beste tarieven en beschikbaarheid te controleren

Aankomst
Vertrek
Bekijk de beschikbaarheid

beveiligde booking engine

Geen extra reserveringskosten beste prijs garantie

Welcome to Gran Hotel Natura!

naturistische vakanties in Corralejo - Fuerteventura

NaturistenVakantie Hotel & Resort Direct Aan Zee.  
  

Naturistische vakantie bestemming nummer èèn van de Canarische eilanden, Fuerteventura, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Liggend in de Atlantische Oceaan voor de noordwestelijke kust van Afrika , biedt het eiland je een fantastisch warm en zonnig klimaat aan.

Het gehele jaar door is Fuerteventura, Canaria´s ideale bestemming, in de zomer en ook in de winter, om heerlijk naturistisch te recreeren.  Het Hotel en Resort in Corralejo is toonaangevend in naturisme en trekt vele bezoekers uit heel Europa en heeft al een groot aantal terugkerende gasten weer mogen ontvangen.

Gedurende de dag, bieden de Sahara-achtige duinen bij Corralejo een gezellige plek voor naturisten om heerlijk te wandelen of te zonnen in het noordelijkste puntje van Fuerteventura.   De zon zal er zeker voor zorgen dat je vrienden, na thuiskomst, jaloers op je gebruinde huid zullen zijn.

Als de zon eenmaal langzaam ondergaat, is er tijd om te genieten van de geneugten van het beruchte oude vissersdorp aan de haven met zijn eigen charmes.   Hier vind je o.a. tientallen tapas bars en restaurantjes, clubs , bars met gezellige live muziek waar voor een ieder wat wils altijd wel iets te beleven valt – en waar je door kan gaan tot in de vroege uurtjes.

Gran Hotel Natura is centraal gelegen, met een directe verbinding tot het (naturisten) strand, en in 4 minuten, voor nog geen 3 euro brengt een taxi je tot in het centrum van Corralejo.

Sinds Oktober 2013 biedt Gran Hotel Natura 56 apartmenten aan waarvan de meeste uitzicht hebben over de Atlantische Ocean, en is verdeeld over twee verdiepingen.
Dit maakt GHN tot Canaria´s grootste Naturist & FKK resort van de Canarische eilanden, voor iedereen die houdt van comfort, rust, ruimte, vriendelijke en goede service.Klik hier: voor onze prijzen en beschikbaarheid
of bel rechtstreeks naar ons tegen lokale telefoon tarieven: 020 262 8 128

Schrijf U nu in voor onze Nieuwsbrief
En ontvang per e-mail altijd de laatste en de beste aanbiedingen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief